Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Sitemizde çalan müziği değiştirmek senin elinde söyle istediğin şarkıyı 1 hafta onu çalalım...Sitemizin en altındaki Soru ve Görüşleriniz kısmındaki Müzik istek hattı adlı konuya bir mesaj atmanız yeterli... ...Sitemiz 3 Yaşında...Bilge Kaan ÖZKAN'ın sahip olduğu internet sitesi Gench Takımı'na hoşgeldiniz!!Sitemizin Admin'i Bilge Kaan ÖZKAN'ın bizzat kendisinin yaptığı Grafite,Zapotocny,Kewell röportajlarına sitemizin röportaj bölümünden ulaşabilirsiniz!Ayrıca sitemizin moderatör alımları başlamıştır.Moderatör olmak isteyen üyelerimiz sitemizin en altındaki Soru ve Görüşleriniz kısmına mesaj bırakabilirler...Sitemizde iyi vakit geçirmeniz dileğiyle...Wink
Turkcell Süper Lig ve diğer liglerin maçlarını izlemek için lütfen sitemize üye olunuz!!!
Similar topics

 

 Kilis Yemekleri

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
avatar


Paylaşım :
Kilis Yemekleri Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Kilis Yemekleri Right_bar_bleue

Çalışkanlık :
Kilis Yemekleri Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Kilis Yemekleri Right_bar_bleue

Aktiflik :
Kilis Yemekleri Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Kilis Yemekleri Right_bar_bleue

Ülke : Kilis Yemekleri Flag_t11
Erkek
Mesaj Sayısı : 19477
Yaş : 32
Nerden : BURSA
İş/Hobiler : Spor yapmak
Lakap : Opet - Bill Gates - Abdül - Feyk
Ruh Hali : Kilis Yemekleri Relax10
Takımı : Kilis Yemekleri 5ae02d2e4544801f0825b8425cf11013
Rep Gücü : 2147483647
Kayıt tarihi : 31/07/08

Kilis Yemekleri Empty
MesajKonu: Kilis Yemekleri   Kilis Yemekleri Icon_minitimePtsi Şub. 09, 2009 4:19 pm

Geleneksel kültürü yansıtan yöresel yemeklerin tadı ve görüntüsü ile oldukça etkileyicidir. Kilis'te yapılan kebap çeşitleri özel baharatlarla tatlandırılarak dumanı üstünde servis yapılmaktadır.

Göl üzerinde bulunan restoranlarda yemek yemenin lezzetine ve pekmezin tadına doyulmaz.

Oruk kebabı

Hazırlama Süresi : 40 dk
Pişirme Süresi : 30 dk
4 kişilik

Gerekli Malzemeler :
700 gr orta yağlı kıyma
500 gr köftelik simit (ince bulgur)
3 diş sarımsak
1 orta boy soğan
2 pide
Tuz, kuru nane, karabiber

Hazırlanışı :
* Soğan ve sarımsakları temizleyip kıyın. Simiti tepsiye alıp üzerine biraz su serpin ve 5 dakika bekletin. Kıyma, soğan ve sarımsağı simite ekleyip iyice yoğurun. Bulgur yumuşayınca tuz, karabiber ve naneyi ekleyip tekrar yoğurun. Fırını ızgara konumuna alın.
* Köfte harcından cevizden biraz daha büyük parçalar koparıp şişlere geçirin. Elle düzelterek her tarafının eşit olmasını sağlayın. Izgarada çevirerek pişirin.
* Pideyi küçük küçük kesip tabaklara paylaştırın. Üzerine kebapları yerleştirin. Soğan, domates ve biberle sıcak olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://genchtakimi.hareketforum.com
 
Kilis Yemekleri
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: İslamiyet ve Türk Kültürü :: İslamiyet ve Türk Kültürü-
Buraya geçin: