Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Sitemizde çalan müziği değiştirmek senin elinde söyle istediğin şarkıyı 1 hafta onu çalalım...Sitemizin en altındaki Soru ve Görüşleriniz kısmındaki Müzik istek hattı adlı konuya bir mesaj atmanız yeterli... ...Sitemiz 3 Yaşında...Bilge Kaan ÖZKAN'ın sahip olduğu internet sitesi Gench Takımı'na hoşgeldiniz!!Sitemizin Admin'i Bilge Kaan ÖZKAN'ın bizzat kendisinin yaptığı Grafite,Zapotocny,Kewell röportajlarına sitemizin röportaj bölümünden ulaşabilirsiniz!Ayrıca sitemizin moderatör alımları başlamıştır.Moderatör olmak isteyen üyelerimiz sitemizin en altındaki Soru ve Görüşleriniz kısmına mesaj bırakabilirler...Sitemizde iyi vakit geçirmeniz dileğiyle...Wink
Turkcell Süper Lig ve diğer liglerin maçlarını izlemek için lütfen sitemize üye olunuz!!!
Similar topics

 

 Iğdır Yemekleri

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
avatar


Paylaşım :
Iğdır Yemekleri Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Iğdır Yemekleri Right_bar_bleue

Çalışkanlık :
Iğdır Yemekleri Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Iğdır Yemekleri Right_bar_bleue

Aktiflik :
Iğdır Yemekleri Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Iğdır Yemekleri Right_bar_bleue

Ülke : Iğdır Yemekleri Flag_t11
Erkek
Mesaj Sayısı : 19477
Yaş : 32
Nerden : BURSA
İş/Hobiler : Spor yapmak
Lakap : Opet - Bill Gates - Abdül - Feyk
Ruh Hali : Iğdır Yemekleri Relax10
Takımı : Iğdır Yemekleri 5ae02d2e4544801f0825b8425cf11013
Rep Gücü : 2147483647
Kayıt tarihi : 31/07/08

Iğdır Yemekleri Empty
MesajKonu: Iğdır Yemekleri   Iğdır Yemekleri Icon_minitimePtsi Şub. 09, 2009 4:13 pm

Bozbaş isimli kuzu inciğinden yapılan yemeği meşhurdur.

Piti kebabı (Bozbaş)

KAÇ KİŞİLİK: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 30 dk
PİŞME SÜRESİ: 45-50 dk

Malzemeler:
500 gr kuşbaşı koyun eti
1 su bardağı nohut
4 yufka
Tuz, karabiber

Hazırlanışı:
* Nohutları akşamdan ıslatın. Suyunu değiştirip iyice haşlayın ve süzün. Nohutların kabuklarını soyup bir kâseye alın.
* Kuşbaşı etleri tuz ve karabiberle tatlandırıp bir tencereye alın. Az su ilave ederek iyice pişirin. Suyu azalırsa bir miktar daha su ekleyin.
* Yufkaları sac üzerinde kızartıp küçük parçalara ayırın ve bir tepsiye yayın. Üzerine kalan et suyunu gezdirin. Et ve nohudu harmanlayıp yufkaların üzerine yayın. Servis tabaklarına paylaştırıp servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://genchtakimi.hareketforum.com
 
Iğdır Yemekleri
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Erzincan Yemekleri

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: İslamiyet ve Türk Kültürü :: İslamiyet ve Türk Kültürü-
Buraya geçin: