Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Sitemizde çalan müziği değiştirmek senin elinde söyle istediğin şarkıyı 1 hafta onu çalalım...Sitemizin en altındaki Soru ve Görüşleriniz kısmındaki Müzik istek hattı adlı konuya bir mesaj atmanız yeterli... ...Sitemiz 3 Yaşında...Bilge Kaan ÖZKAN'ın sahip olduğu internet sitesi Gench Takımı'na hoşgeldiniz!!Sitemizin Admin'i Bilge Kaan ÖZKAN'ın bizzat kendisinin yaptığı Grafite,Zapotocny,Kewell röportajlarına sitemizin röportaj bölümünden ulaşabilirsiniz!Ayrıca sitemizin moderatör alımları başlamıştır.Moderatör olmak isteyen üyelerimiz sitemizin en altındaki Soru ve Görüşleriniz kısmına mesaj bırakabilirler...Sitemizde iyi vakit geçirmeniz dileğiyle...Wink
Turkcell Süper Lig ve diğer liglerin maçlarını izlemek için lütfen sitemize üye olunuz!!!
Similar topics

     

     Aksaray Yemekleri

    Aşağa gitmek 
    YazarMesaj
    Admin
    Admin
    Admin
    avatar


    Paylaşım :
    Aksaray Yemekleri Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Aksaray Yemekleri Right_bar_bleue

    Çalışkanlık :
    Aksaray Yemekleri Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Aksaray Yemekleri Right_bar_bleue

    Aktiflik :
    Aksaray Yemekleri Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Aksaray Yemekleri Right_bar_bleue

    Ülke : Aksaray Yemekleri Flag_t11
    Erkek
    Mesaj Sayısı : 19477
    Yaş : 32
    Nerden : BURSA
    İş/Hobiler : Spor yapmak
    Lakap : Opet - Bill Gates - Abdül - Feyk
    Ruh Hali : Aksaray Yemekleri Relax10
    Takımı : Aksaray Yemekleri 5ae02d2e4544801f0825b8425cf11013
    Rep Gücü : 2147483647
    Kayıt tarihi : 31/07/08

    Aksaray Yemekleri Empty
    MesajKonu: Aksaray Yemekleri   Aksaray Yemekleri Icon_minitimePtsi Şub. 09, 2009 4:01 pm

    Bamya Çorbası

    Malzemeler:
    250 gr. bamya,
    200 gr. et,
    1 adet soğan,
    1 domates,
    1 yemek kaşığı salça,
    1 limon

    Hazırlanışı:
    Bamya sıcak suda 15 dakika kaynatılarak, limon tuzlu su ile haşlanır. Tencere içine yağ ile bir adet soğan ve et ilave edilerek soğan kızarıncaya kadar pişirilir. Rendelenmiş domates ile bir kaşık salça ilave edilerek yemek kaynamaya bırakılır, limon ilave edilir. Hazırlanan bamya yemeğe ilave edilerek servis yapılır.

    Çiğleme

    Malzemeler:
    500 gr. un,
    2 bardak su,
    250 gr. taze kaymak
    tuz

    Hazırlanışı:
    Hazırlanan un ile su hamur haline getirilir. 15 dakika dinlenen hamur merdane ile küçük yuvarlak şeklinde açılır. Arasında bir tatlı kaşığı kaymak ilave edilip kapatılır. Teflon tavada kısık ateşte çevrilerek pişirilir. Tekrar üzerine kaymak ilave edilerek servis yapılır
    Sayfa başına dön Aşağa gitmek
    http://genchtakimi.hareketforum.com
     
    Aksaray Yemekleri
    Sayfa başına dön 
    1 sayfadaki 1 sayfası
     Similar topics
    -
    » Gaziantep Yemekleri
    » Van Yemekleri
    » Bilecik Yemekleri

    Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
     :: İslamiyet ve Türk Kültürü :: İslamiyet ve Türk Kültürü-
    Buraya geçin: